Revista PERPJEKJA

LOADING
PREV
NEXT
http://revistaperpjekja.org/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/333134Banner_.png

Fac sapias et liber eris

  Bëhu i ditur që të jesh i lirë

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Qasje dhe Cështje të Hulumtimit Bashkëkohor mbi Nacionalizmin në Shqipëri
E Shtunë, 24 Shk 2018
E Enjte, 22 Maj 2014 12:45

Qasje dhe Cështje të Hulumtimit Bashkëkohor mbi Nacionalizmin në Shqipëri

 

Ky punim trajton qasjet koncepcionale ndaj diskurseve nacionalizuese bashkëkohore në Shqipëri. Synimi është paraqitja e qasjeve teorike dhe metodike, si dhe e pyetjeve dhe fushave hulumtuese që rrjedhin prej tyre.