Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Nr. 34-35 » Drejt një etike të ngadalësimit dhe një estetike të ndërlikimit: një përpjekje për të regjistruar rolin e praktikave hapësirë-formuese në formë-dhënien e territorit
E Mërkurë, 24 Jan 2018