Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Mërkurë, 21 Shk 2018
E Dielë, 12 Qershor 2016 16:42

Drejt një etike të ngadalësimit dhe një estetike të ndërlikimit: një përpjekje për të regjistruar rolin e praktikave hapësirë-formuese në formë-dhënien e territorit

Vlerëso këtë zë
(0 votat)
Modifikuar së fundi më E Dielë, 12 Qershor 2016 17:54