Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Displaying items by tag: Kulturë urbane
E Hënë, 20 Nën 2017

Shqipëria dhe kryeqyteti i saj Tirana, gjatë 7 vjetëve të fundit janë kthyer në arena të ndeshjeve të mëdha politike dhe të një dinamike sociale veçanërisht interesante. Transformimet e mëdha ekonomike, politike institucionale e shoqërore, ndryshimi i