Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Shkëlzen Gashi
E Hënë, 22 Jan 2018

Shkëlzen Gashi

Ndryshimi midis ndërhyrjes multilaterale në Kosovë dhe ndërhyrjes në Afganistan e në Irak konsiston në faktin se në Kosovë ka ndërhyrë organizata e Atlantikut Verior NATO, ndërsa në Irak sikurse edhe në