Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Oana Radu
E Hënë, 20 Nën 2017

Oana Radu

Decentralizimi në Evropën Juglindore (dhe jo vetëm këtu) është një nga çështjet më të rëndësishme dhe më të vështira për t'u trajtuar. Duke qenë i nxitur gjerësisht edhe si objektiv i politikës kulturore, edhe si