Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Stephanie Schwandner-Sievers
E Shtunë, 18 Nën 2017

Stephanie Schwandner-Sievers

Schwandner-Sievers hulumton situatën e kthimit dhe rreziqet e ritrafikimit të azikërkuesve shqiptare në Britaninë e Madhe nëqoftëse ato deportohen në Shqipëri.