Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Erika Beermann
E Shtunë, 18 Nën 2017

Erika Beermann

Problemi i skicuar këtu i përket jo vetëm gjuhës shqipe dhe gjermane, por këto të dyja janë një shembulll shumë i bukur për ta përshkruar. Kemi të bëjmë me këtë problem në të gjitha sferat e kontaktit gjuhësor, në