Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Mërkurë, 01 Dhj 2021
E Dielë, 09 Tetor 2011 19:17

Kështu do të jetë për sa kohë që emancipimi jonë është vetëm një slang diskotekash ...

Intervistë

Anri Sala është një nga studentët e Akademinë e Arteve të Bukura, që ka spikatur në mënyrë të veçantë për talentin e tij. Në vitin 1975 ka ekspozuar në Horn të Austrisë si dhe në Panairi ndërkombëtar i të rinjve 95" në Budapest. Ishte një nga protagonistët e ekspozitën Tunel 95 e cila qe një ngjarje e veçantë në histornë e pikturës shqiprtare sepse një numur shumë i madh sudentësh, ndër të cilët edhe A. Sala, u paraqitën me instalacione. Për këtë ekspozitë pati jo pak komente në shtypin shqiptar të atyre ditëve. Së fundi në ekspozitën konkurs Pranvera 95 , ku u paraqit me instalacion dhe vizatim, u vlerësua me çmimin e parë.