Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Shtunë, 04 Dhj 2021
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:19

Historiku i ngjarjeve nëpërmjet dokumentave të Forumit për Demokraci

Po botojmë pjesën më të madhe të dokumentave që tregojnë aktivitetin e Forumit për Demokraci gjatë ngjarjeve të gjysmës së parë të 1997-s. Pjesa më e madhe e tyre janë botuar të plota ose pjesërisht në shtypin e përditshëm të asaj kohe ose janë transmetuar nga radiot BBC, Zëri i Amerikës dhe Deutche Wele.