Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Mërkurë, 07 Qsh 2023
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:48

Fundi i barbarisë

SUDA a dit: Je pars en vacance! et la nouvelle a fait l'effet d une bombe à Tirana. L'Albanie tout entière s'intèresse aux projets de départ d'une gitane, pourtant membre d'une communauté connu pour son goût du voyage. Car le voyage deSUDA symbolise pour tous la fin des pyramides, une aventure qui a poussé les Albanais, dépuis plusieurs annees sur les routes de l'argent facile.

Sudja tha: Po nisem për pushime! - dhe ky lajm pati efektin e një bombe në Tiranë. Tërë Shqipëria interesohej për projektet e nisjes së një ciganeje, anëtare e një komuniteti të njohur për shijen që kanë për udhëtimin.Dhe kjo sepse udhëtimi i Sudes simbolizonte fundin e gjithë piramidave, një aventurë që i shtyu gjithë shqiptarët, që prej disa vitesh, drejt rrugëve të fitimit lehtë të parasë.