Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Botohet libri fotografik "Shqipëria në Tranzicion"
E Shtunë, 23 Tet 2021
E Dielë, 06 Nëntor 2011 22:36

Botohet libri fotografik "Shqipëria në Tranzicion"

Në 22 Tetor u promovua libri i Hans Peter Jost dhe Christina Kleineidam me parathënie të F. Lubonjës "Shqipëria në tranzicion 1991" (Shtëpia botuese Benteli).

Botimi i këtij libri u mundësua nga Swiss Cooperation me partner shqiptar Revistën Përpjekja. Libri është dygjuhësh, anglisht dhe shqip.

 

 

Modifikuar së fundi më E Shtunë, 29 Dhjetor 2012 21:43