Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Nathalie Clayer: Në fillimet e nacionalizmit shqiptar
E Dielë, 05 Dhj 2021
E Premte, 16 Dhjetor 2011 12:55

Nathalie Clayer: Në fillimet e nacionalizmit shqiptar

Më 21 tetor, ora 18, në Kafen „House of Arts“, Akademia e Arteve Tiranë, Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Aleanca Franceze e Tiranës kanë kënaqësine t’ju ftojnë në prezantimin e botimit në shqip të librit „Në fillimet e nacionalizmit shqiptar“ të Nathalie Clayer, Drejtuese Shkencore pranë EHESS, në prani të autores, botuesit dhe përkthyesit.
Modifikuar së fundi më E Premte, 04 Janar 2013 10:13