Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime » Nathalie Clayer: Në fillimet e nacionalizmit shqiptar
Thursday, 20 Jan 2022
Friday, 16 December 2011 12:55

Nathalie Clayer: Në fillimet e nacionalizmit shqiptar

Më 21 tetor, ora 18, në Kafen „House of Arts“, Akademia e Arteve Tiranë, Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Aleanca Franceze e Tiranës kanë kënaqësine t’ju ftojnë në prezantimin e botimit në shqip të librit „Në fillimet e nacionalizmit shqiptar“ të Nathalie Clayer, Drejtuese Shkencore pranë EHESS, në prani të autores, botuesit dhe përkthyesit.
Last modified on Friday, 04 January 2013 10:13