Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Dielë, 16 Maj 2021
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:00

Përkthimi i ritmit dhe i gjuhës figurative të Shekspirit në përkthimet e Nolit