Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Numri 30-31 i Revistës Përpjekja
E Shtunë, 02 Dhj 2023
E Premte, 14 Qershor 2013 08:02

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

Modifikuar së fundi më E Enjte, 04 Korrik 2013 06:39