Friday, 14 June 2013 08:02

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

Last modified on Thursday, 04 July 2013 06:39
back to top