Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore
E Martë, 18 Jan 2022
E Enjte, 22 Maj 2014 12:45

Qasje dhe Cështje të Hulumtimit Bashkëkohor mbi Nacionalizmin në Shqipëri

 

Ky punim trajton qasjet koncepcionale ndaj diskurseve nacionalizuese bashkëkohore në Shqipëri. Synimi është paraqitja e qasjeve teorike dhe metodike, si dhe e pyetjeve dhe fushave hulumtuese që rrjedhin prej tyre.