Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja
E Dielë, 23 Jan 2022
E Hënë, 02 Qershor 2014 21:08

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Studime aktuale dhe perspektiva të reja për historinë e Shqipërisë në shekullin e 20". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Modifikuar së fundi më E Hënë, 02 Qershor 2014 21:11