Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja
Monday, 11 Dec 2023
Monday, 02 June 2014 21:08

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Studime aktuale dhe perspektiva të reja për historinë e Shqipërisë në shekullin e 20". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Last modified on Monday, 02 June 2014 21:11