Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja
E Mërkurë, 14 Pri 2021
E Dielë, 23 Qershor 2019 10:16

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Modifikuar së fundi më E Dielë, 23 Qershor 2019 10:21
Më tepër në këtë kategori: Botim i ri: Dramat e Sofokliut »