Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja
Sunday, 23 Jan 2022
Sunday, 23 June 2019 10:16

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Last modified on Sunday, 23 June 2019 10:21