E Dielë, 23 Qershor 2019 10:16

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Modifikuar së fundi më E Dielë, 23 Qershor 2019 10:21
kthehu më sipër