Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)
E Hënë, 29 Nën 2021
E Hënë, 24 Maj 2021 17:04

Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)

Revista Përpjekja 36-37Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, 36-37 me temë: "Shqiptarët në Perandorinë Osmane".

Revista gjendet në libraritë e Tiranës si dhe në faqen e internetit.

Më tepër në këtë kategori: Numër i ri i Revistës Përpjekja »