Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime » Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)
Monday, 11 Dec 2023
Monday, 24 May 2021 17:04

Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)

Revista Përpjekja 36-37Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, 36-37 me temë: "Shqiptarët në Perandorinë Osmane".

Revista gjendet në libraritë e Tiranës si dhe në faqen e internetit.