Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime
E Hënë, 24 Qsh 2024
Njoftime
E Hënë, 24 Maj 2021 17:04

Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Administrator

Revista Përpjekja 36-37Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, 36-37 me temë: "Shqiptarët në Perandorinë Osmane".

Revista gjendet në libraritë e Tiranës si dhe në faqen e internetit.

E Dielë, 23 Qershor 2019 10:16

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Administrator

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

E Martë, 16 Dhjetor 2014 15:12

Botim i ri: Dramat e Sofokliut

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Editor
E Hënë, 28 Korrik 2014 07:33

Promovimi i Revistës Përpjekja në Prishtinë

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

Faqja 1 nga 3