Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime
E Dielë, 21 Kor 2024
Njoftime
E Dielë, 06 Nëntor 2011 22:36

Botohet libri fotografik "Shqipëria në Tranzicion"

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

Në 22 Tetor u promovua libri i Hans Peter Jost dhe Christina Kleineidam me parathënie të F. Lubonjës "Shqipëria në tranzicion 1991" (Shtëpia botuese Benteli).

Botimi i këtij libri u mundësua nga Swiss Cooperation me partner shqiptar Revistën Përpjekja. Libri është dygjuhësh, anglisht dhe shqip.

 

Faqja 3 nga 3