Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Njoftime
E Mërkurë, 14 Pri 2021
Njoftime
E Premte, 21 Qershor 2013 07:03

Përpjekja në CEEOL

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja, Pavarësia, është shtuar tashmë edhe në databazën e The Central and Eastern European Online Library (CEEOL). Ju mund të drejtoheni në linkun e mëposhtëm për të lexuar apo tërhequr artikujt që ju interesojnë.

CEEOL/Përpjekja

 

E Premte, 14 Qershor 2013 08:02

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

E Hënë, 03 Qershor 2013 19:46

Revista Përpjekja në panarin e librit në Prishtinë

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

Nga datat 3-9 Qershor mbahet në Prishtinë Panairi i librit. Të interesuarit mund ta gjejnë Revistën Përpjekja në stendën e shtëpisë botuese "Pika pa sipërfaqe".

 

E Enjte, 27 Dhjetor 2012 19:30

Call for papers

Publikuar në Njoftime Shkruar nga Revista Përpjekja

On March the 1st will take place in Vienna, the workshop “New Research Paths on Contemporary Albanian History: Methodologies, Concepts, Theories and Topics in International Contemporary Historiography and Their Value for Albanian Historiography”.

 

Encouraged to participate are young scholars dealing with methodological or theoretical tools and concepts widespread in the International Historiography (or neighboring disciplines) and how they are applied in their own research of a topic related to Albanian Contemporary History. The presentations will be published in a special edition of “Perpjekja”.

Faqja 2 nga 2