Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime
Sunday, 21 Apr 2024
Njoftime
Monday, 24 May 2021 17:04

Numër i ri i Revistës Përpjekja (36-37)

Published in Njoftime Written by Administrator

Revista Përpjekja 36-37Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, 36-37 me temë: "Shqiptarët në Perandorinë Osmane".

Revista gjendet në libraritë e Tiranës si dhe në faqen e internetit.

Sunday, 23 June 2019 10:16

Numër i ri i Revistës Përpjekja

Published in Njoftime Written by Administrator

Doli nga shtypi numri më i ri i Revistës Përpjekja, me temë: "Shqiptarët dhe arkitektura". Revista gjendet në libraritë e Tiranës.

Tuesday, 16 December 2014 15:12

Botim i ri: Dramat e Sofokliut

Published in Njoftime Written by Editor
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Next 
  •  End 
  • »
Page 1 of 3