Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 3
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 3

E Dielë, 09 Tetor 2011 19:20

Isuf Luzaj - një minierë përtej Oqeanit

Publikuar në Nr. 3 Shkruar nga Xhevahir Spahiu
Dimrin që shkoi, në Çikago, ndjeva një nga ato gëzimet e qëruara shpirtërore dhe intelektuale, aq të rralla në këtë botë, ku fytyrat e rëndomta dhe shpirtrat pa ngjyrë nuk kanë të sosur. Përpara syve të mi u shfaq një njeri befasues, një mëndje e
E Dielë, 09 Tetor 2011 19:23

Çikënditë e fundit të kandilit ende i pambaruar

Publikuar në Nr. 3 Shkruar nga Isuf Luzi
FRYMËZIMI
E Dielë, 09 Tetor 2011 19:31

Libri që u shit më shumë

Publikuar në Nr. 3 Shkruar nga Enon Myftiu
Unë linda siç lindin pothuaj të gjithë fëmijët e tjerë, d.m.th. pas nëntë muaj barre. Vërtet lindja ime qe ca e vështirë dhe mjekët u detyruan të përdornin briskun e operacionit, por kjo nuk do të thotë që unë isha ndryshe nga të tjerët, se, fundi i
E Dielë, 09 Tetor 2011 19:34

Prelude vuajtjes

Publikuar në Nr. 3 Shkruar nga Fabian Kati
Hiq shijen e së mirës vëlladhe vuaj për atë që shpresove.
E Dielë, 09 Tetor 2011 19:41

Olodum

Publikuar në Nr. 3 Shkruar nga Ben Blushi
Unë jam këngëtari i grupit Olodum nga Bahia Salvador e Brazilit. Nuk më ka ikur kurrë zëri. Kam kënduar në më shumë se 100 koncerte. Kam fjetur me meshkuj dhe me femra. Me të bardhë, të zinj, të kuq dhe me rusë. Nuk i bie asnje instrumenti.
Faqja 2 nga 4