Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 4
E Martë, 26 Tet 2021

Nr. 4

E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:21

Tetë poezi

Publikuar në Nr. 4 Shkruar nga Virgjil Muçi
Fallusi - direkui anijes pa flamur.
E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:30

Mirazhi, rrëfimi i Ulisit

Publikuar në Nr. 4 Shkruar nga Betim Muço
Tani ai nuk i mbante mend më ditët që ecte e ecte papushim. Ato iu ngatërruan të gjitha në mendje dhe ishin për të të tëra njëlloj, ashtu si rëra që shtrihej pafundësisht rretherrotull si një oqean i ngrirë. Shkretëtira përvëlonte si saç dhe dielli, edhe
E Mërkurë, 12 Tetor 2011 09:34

Çuçi

Publikuar në Nr. 4 Shkruar nga Fatos Lubonja
Paska dritë! , ishin dy fjalët e para që nxorra sapo hyra, ende pa përshëndetur njeri. Vërtet, ajo që më ra në sy menjëherë kur gardiani hapi derën e qelisë, bashkë me praninë e ndonja tetë nëntë të ngujuarve, ishte edhe një ndriçim natyror goxha i
E Mërkurë, 12 Tetor 2011 17:11

Poezi nga Robert Deznos

Publikuar në Nr. 4 Shkruar nga Robert Deznos
Sot shëtita ...
E Mërkurë, 12 Tetor 2011 17:28

Tregime tejet të shkurtra, minitregime

Publikuar në Nr. 4 Shkruar nga Mira Meksi
Ekziston një antologji shumë shumë interesante në spanjisht, përgatitur nga Antonio Fernandez Ferrer, Antologjia e tregimeve më të shkurtra të botës dhe të letërsisë hispanoamerikane, e cila mban një titull të çuditshëm: Dora e Milingonës.
Faqja 3 nga 4