Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 11-12
E Martë, 26 Tet 2021

Nr. 11-12

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:46

Përpara fillimit të trazirave

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Artan Puto
Premtimi i mashtruesit të Shqipërisë - Do t'i shlyej unë të gjithë ata që kanë humbur paratë, (La Repubblica, 17 shkurt 1997, Renato Caprile) Helikopterët e tij mitikë, të bardhë me shënjën e kaltërt të VEFA Holding, qëndrojnë prej ditësh palëvizur në një vënd të hapur të Parkut të Tiranës midis çifteve të të dashuruarve dhe shtepive te vogla.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:48

Fundi i barbarisë

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Luan Rama
SUDA a dit: Je pars en vacance! et la nouvelle a fait l'effet d une bombe Tirana. L'Albanie tout entière s'intèresse aux projets de départ d'une gitane, pourtant membre d'une communauté connu pour son goût du voyage. Car le voyage deSUDA symbolise pour tous la fin des pyramides, une aventure qui a poussé les Albanais, dépuis plusieurs annees sur les routes de l'argent facile.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:50

Nga shtypi amerikan

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Editor
TIRANË, Shqipëri - Kolapsi i shtetit u përkeqësua në Shqipëri të premten, kur të besuarit e afërm të presidentit e braktisën vendin ndërkohë që qeveria dështoi në përpjekjet e saj për të çarmatosur bandat e grabitësve.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:51

Forestigate

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Editor
Zbardhje e plotë e kasetës me bisedat telefonike Foresti - Shehu botuar e pjesëshme në gazetën Indipendent.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:52

Nata që bashkoi armiqtë

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Editor
Gjithçka rreth takimit të fshehtë të 5 marsit. Pajtimi i Cekës me Berishën dhe prishja e tyre. Kush e shkatërroi marrëvëshjen e 6 marsit.
Faqja 3 nga 4