Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 11-12
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 11-12

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:54

Gjashtë orë tmerri të një qyteze

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Rudina Xhunga
Qyteza vetëm 16 km larg Elbasanit, ishte deri pardje nga më të qetat në Shqipëri. Asnjë dhunim, vjedhje, plagosje, vrasje e qëllimshme, apo ngjarje përtej të zakonshmes, në këtamuaj të jashtëzakonshëm.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 08:58

Dokumente të Observatorit mbi procesin demokratik në Shqipëri

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Editor
Dokumente nga buletinet, udhëtimet, korrespodentët dhe shtypi shqiptar.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 09:00

Vlora, Hiroshima pa bombën A

Publikuar në Nr. 11-12 Shkruar nga Rudina Xhunga
Nga varret e reja tek mbledhja e armëve, nga misteret e Zanit tek vilat e shkatërruara të bllokut - qyteti që nuk do të mësohet me humbjen. Eshtë naivitet të besosh se të mjaftojnë 7 orë për ta takuar, vizituar dhe përshkruar Vlorën.
Faqja 4 nga 4