Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 13-14
E Hënë, 24 Qsh 2024

Nr. 13-14

E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:35

Dritare

Publikuar në Nr. 13-14 Shkruar nga Aleksandër Dardeli
MËNGJES IMëngjesi është ulur këmbëkryq mbi këtë dhomë të zbrazëtKu ëndërrat e natës së kaluarNuk rrinë dotSe s'kanë çarçaf për t u mbuluar.Duhen hapur dritaretQë ky mëngjes-kasnec i paftuarI gjithë borxheve që sapo kam filluar t'i paguajTë mos hapë më gojën me zhurmë,Po të ngrihet të ikë në rrëmujënE ditës që e ndjek.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:53

Kompromisi

Publikuar në Nr. 13-14 Shkruar nga Ylljet Aliçka
Kur unë isha 11 vjeç, isha shumë kurioz të zbuloja se ku përfundonte gjilpëra e qëndisjes së Dinës, kur ajo bashkë me disa shoqe të mëhallës, ulur në prakun e oborrit, qëndiste mbi një gjergjef të hollë druri. Dina sapo kish mbushur 25 vjeç dhe kish
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:56

Skicë dhe Balladë

Publikuar në Nr. 13-14 Shkruar nga Artan Përnaska
Skicë
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:58

Tirana

Publikuar në Nr. 13-14 Shkruar nga Joni Shanaj
Mini (mono) dramë.
E Mërkurë, 19 Tetor 2011 19:59

Natë në Montparnasse

Publikuar në Nr. 13-14 Shkruar nga Timo Flloko
Tout pase par le regardPerëndim.
Faqja 3 nga 5