Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 18
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 18

E Shtunë, 22 Tetor 2011 10:36

Globalizimi dhe përparimi zhgënjyes i Shqipërisë

Publikuar në Nr. 18 Shkruar nga Timothy Less
I dashur Zoti Lubonja,
Faqja 4 nga 4