Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Nr. 21
Thursday, 29 Feb 2024

Nr. 21

Saturday, 22 October 2011 22:33

Nëna armene

Published in Nr. 21 Written by Albana Shala
Mbyllni sytë dhe lëreni mendjen të fluturojë e lirë. Lëshojeni gjithë peshën e trupit mbi dysheme. Ndjeni se si merrni frymë, se si nxirrni frymë, njëhësohuni me frymëmarrjen tuaj». Gary ecën ngadalë mbi parketin e
Saturday, 22 October 2011 22:36

Përdhunimi

Published in Nr. 21 Written by Anna Skura
Nata depërtoi thellë në mendjen time e u përhap ngadalë në trupin tim, i cili rënkonte mes çarçafëve të bardha. Frymëmarrja po bëhej gjithmonë e më e vështirë, zemra po shtonte rrahjet, ndërkohë që djerse të
Pavarësisht nga fakti se Skënderbeu është një nga simbolet, ose më mirë të themi SIMBOLI më i njohur i nacionalizmit shqiptar, dhe megjithëse ka një mori shkrimesh, artikujsh, monografish dhe romanesh mbi këtë
Page 4 of 4