Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 22
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 22

Ashtu si kudo në Ballkan, çështja e islamizimit nuk është e thjeshtë që të trajtohet në gjirin e shoqërisë shqiptare, sidoqë në Shqipërinë e shekullit të XX-të, si dhe në komunitetet shqiptare të ish Jugosllavisë
Faqja 3 nga 3