Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 5
E Mërkurë, 07 Qsh 2023

Nr. 5

E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:40

Augsburg nga Drago Jonçar

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Virgjil Muçi
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:41

Periudha e hershme shqiptare

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Georg Stadtmüller
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:41

Zogu, Noli dhe fatet e një qeverie në mërgim (1941-1944)

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Artan Puto
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:45

MBi Tocquevill-in dhe veprën e tij "Demokracia në Amerikë"

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Fabian Kati
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:47

Rrënjët intelektuale të nazizmit

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga William L. Shirer
Faqja 3 nga 4