Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 5
E Hënë, 24 Qsh 2024

Nr. 5

E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:21

Mbi dashurinë për atdheun

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Fatos Lubonja
 
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:24

Shqiptarët dhe Evropa

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Shkëlzen Maliqi
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:26

Demokracia dhe politika e identitetit kombëtar

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Julie Mostov
E Hënë, 10 Dhjetor 2012 10:30

Kritikat si gjykim racional dhe vijat nervoze të lapsit

Publikuar në Nr. 5 Shkruar nga Bashkim Shehu
Faqja 1 nga 4