Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 2
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 2

E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:00

Kinkaleria nga Fernando Pessoa

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Ilir Tupja
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:01

Dita e pavarësisë

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Alfred Rappaport
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:02

Çështje të independencës

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Lumo Skëndo
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:02

Kapitalizmi, Socializmi dhe Moderniteti

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Gashpar Miklosh Tomash
Faqja 3 nga 4