Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 2
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 2

E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:56

Bardhyl Pogoni - Poet e dijetar

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Shaban Sinani
E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:56

Poema Mërgimi, Fjala në varrimin e Sami Butkës, Dy portrete poetësh

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Bardhyl Pogoni
E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:58

Shtatë poezi

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Jamarbër Marko
E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:58

Nacionalizmi dhe arti

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Kostandino Marko
E Martë, 11 Dhjetor 2012 19:59

Shtëpia

Publikuar në Nr. 2 Shkruar nga Bashkim Shehu
Faqja 2 nga 4