Revista PERPJEKJA

LOADING
PREV
NEXT
https://revistaperpjekja.org/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/696447kopertina_36_37.jpg

Fac sapias et liber eris

  Bëhu i ditur që të jesh i lirë

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 6
E Mërkurë, 07 Qsh 2023

Nr. 6

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:08

Shoqëria e hapur dhe vullneti tragjik për të totalitarizuar

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Fatos Lubonja
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:09

Tirania dhe njeriu tragjik

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Bashkim Shehu
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:10

Drejt shoqërive të hapura

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga George Soros
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:17

Ekskluziviteti (i deritanishëm) buzukian

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Aurel Plasari
Faqja 1 nga 4