Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 6
E Hënë, 24 Qsh 2024

Nr. 6

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:08

Shoqëria e hapur dhe vullneti tragjik për të totalitarizuar

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Fatos Lubonja
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:09

Tirania dhe njeriu tragjik

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Bashkim Shehu
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:10

Drejt shoqërive të hapura

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga George Soros
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:17

Ekskluziviteti (i deritanishëm) buzukian

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Aurel Plasari
Faqja 1 nga 4