Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 6
E Dielë, 05 Dhj 2021

Nr. 6

E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:48

Paskajore nga Josif Brodskij

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Virgjil Muçi
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:49

Aleph nga Jorge Luis Borges

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Mira Meksi
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:50

Edi Rama- vitrazhet për Tiranën ekspozohen në Paris

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Toni Vink
E Martë, 11 Dhjetor 2012 08:51

Shqiptarët, ilirët dhe trakët

Publikuar në Nr. 6 Shkruar nga Ardian Vehbiu
Faqja 3 nga 4