Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Nr. 6
Thursday, 20 Jan 2022

Nr. 6

Tuesday, 11 December 2012 08:48

Paskajore nga Josif Brodskij

Published in Nr. 6 Written by Virgjil Muçi
Tuesday, 11 December 2012 08:49

Aleph nga Jorge Luis Borges

Published in Nr. 6 Written by Mira Meksi
Tuesday, 11 December 2012 08:50

Edi Rama- vitrazhet për Tiranën ekspozohen në Paris

Published in Nr. 6 Written by Toni Vink
Tuesday, 11 December 2012 08:51

Shqiptarët, ilirët dhe trakët

Published in Nr. 6 Written by Ardian Vehbiu
Page 3 of 4