Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 7
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 7

E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:29

Katër poezi

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Jora Mato
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:30

Njëqind vjet vetmi (fragment) nga Gabriel Garsia Markes

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Robert Shvarc
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:31

Shqipëria ime

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Claude Arnaud
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:31

Postmodernizmi dhe modernizmi

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Gilles Lipovetsky
Faqja 3 nga 4