Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nr. 7
E Mërkurë, 27 Tet 2021

Nr. 7

E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:22

Kamaleonizmi si farsë dhe lojë

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Luz Thaqi
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:23

Mediokriteti - amatorizmi - profesionalizmi

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Ylli Pango
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:24

Fryma e intelektualëve pas rënies së komunizmit

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Vladimir Tismaneanu
E Martë, 11 Dhjetor 2012 20:26

Pinoku, mbreti i të varfërve

Publikuar në Nr. 7 Shkruar nga Ardian Klosi, Edi Rama
Faqja 2 nga 4