Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Nr. 7
Thursday, 29 Feb 2024

Nr. 7

Tuesday, 11 December 2012 20:22

Kamaleonizmi si farsë dhe lojë

Published in Nr. 7 Written by Luz Thaqi
Tuesday, 11 December 2012 20:23

Mediokriteti - amatorizmi - profesionalizmi

Published in Nr. 7 Written by Ylli Pango
Tuesday, 11 December 2012 20:24

Fryma e intelektualëve pas rënies së komunizmit

Published in Nr. 7 Written by Vladimir Tismaneanu
Tuesday, 11 December 2012 20:26

Pinoku, mbreti i të varfërve

Published in Nr. 7 Written by Ardian Klosi, Edi Rama
Page 2 of 4