Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime
Saturday, 04 Dec 2021
Njoftime
Sunday, 06 November 2011 22:36

Botohet libri fotografik "Shqipëria në Tranzicion"

Published in Njoftime Written by Revista Përpjekja

Në 22 Tetor u promovua libri i Hans Peter Jost dhe Christina Kleineidam me parathënie të F. Lubonjës "Shqipëria në tranzicion 1991" (Shtëpia botuese Benteli).

Botimi i këtij libri u mundësua nga Swiss Cooperation me partner shqiptar Revistën Përpjekja. Libri është dygjuhësh, anglisht dhe shqip.

 

Page 3 of 3