Revista PERPJEKJA

You are here: Faqja kryesore » Njoftime
Saturday, 04 Dec 2021
Njoftime
Tuesday, 15 April 2014 19:01

Botim i ri: Manifest për lumturinë

Published in Njoftime Written by Editor

Botimet Përpjekja sjellin për lexuesin "Manifest për lumturinë - Si të kalohet nga shoqëria e kamjes në atë të mirëqenies" të autorit Stefano Bartolini. Libri gjendet në librarinë "E përshtatshmja".

Friday, 21 June 2013 07:03

Përpjekja në CEEOL

Published in Njoftime Written by Revista Përpjekja

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja, Pavarësia, është shtuar tashmë edhe në databazën e The Central and Eastern European Online Library (CEEOL). Ju mund të drejtoheni në linkun e mëposhtëm për të lexuar apo tërhequr artikujt që ju interesojnë.

CEEOL/Përpjekja

 

Friday, 14 June 2013 08:02

Numri 30-31 i Revistës Përpjekja

Published in Njoftime Written by Revista Përpjekja

Doli në shtyp numri 30-31 i Revistës Përpjekja, dedikuar ngjarjeve historike rreth shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë. Revista mund të gjendet tek libraritë "E Përshtashme", Albania dhe Adrion në Tiranë.

Monday, 03 June 2013 19:46

Revista Përpjekja në panarin e librit në Prishtinë

Published in Njoftime Written by Revista Përpjekja

Nga datat 3-9 Qershor mbahet në Prishtinë Panairi i librit. Të interesuarit mund ta gjejnë Revistën Përpjekja në stendën e shtëpisë botuese "Pika pa sipërfaqe".

 

Page 2 of 3